Syok Melancong.Com

TRAVELLUTION – Pakej Percutian Eksklusif (Siri 4) Vietnam

TRAVELLUTION – Pakej Percutian Eksklusif (Siri 4) Vietnam

Betulkah Vietnam Popular Dengan Membeli Belah atau Shopping ?

Vietnam, bila sebut sahaja..tak ada lain yang orang fikir dulu melainkan shopping! Betul tak? hahahaa.. lebih-lebih lagi kaum wanita. Tapi, lelaki pun apa kurangnya, sama naik juga shopping nya. Ianya juga sebenarnya digelar sebagai syurga membeli belah.

BEN TANH .
Apakah Keistimewaan Yang Ada Di Vietnam Ini ?

Keistimewaan yang ada di bandar Ho Chi Minh ini ialah ianya penuh dengan pelancong dari Malaysia yang pergi ke sana untuk membeli belah secara borong untuk dibawa balik berniaga. Malah ada juga salah satu lorong di situ yang dinamakan ‘Kampung Malaysia’ dan berurus niaga menggunakan ringgit malaysia sentiasa dibanjiri oleh pelancong dari Malaysia.

Kawasan pasar Ben Thanh dan sekitarnya memang sudah sangat terkenal untuk membeli belah. Berbagai barangan yang dijual baik dari pakaian atau perhiasan rumah. Selain dari membeli belah, Ho Chi Minh juga terkenal Sungai Mekong nya, seronok dapat pengalaman mendayung sampan di situ. Satu lagi yang popular di Ho Chi Minh ini ialah tempat sejarah Cu Chi Tunnel… suatu peninggalan kesan sejarah perang dahulu.
.

Tahukah anda, sekarang ini banyak berlaku perkara yang tidak elok kepada pelancong yang pergi ke Vietnam secara bersendirian? Lihat lah keratan-keratan akhbar ini… mengerikan..

keratan akhbar keratan akhbar1 keratan akhbar1a keratan akhbar2 keratan akhbar3

haaa.. Jika anda ingin menikmati percutian anda  dengan selesa dan tanpa rasa takut takut lagi, maka seharusnya anda pergi secara berkumpulan dengan Travellution kerana kami memang ada tour guide yang sangat baik dan peramah dan juga ada transport sendiri untuk membawa anda berjalan tanpa was was lagi.

.

Berapakah Harga Pakej Percutian Vietnam Ini ?

Travellution menawarkan Pakej Percutian 4 Hari 3 Malam Vietnam Shopping dengan harga yang sungguh menarik buat percutian anda! Ya, cuma RM799 seorang, anda boleh menikmati percutian ke Vietnam dengan selesa dan sangat berbaloi. Anda juga boleh survey tiket kapal terbang murah dengan klik di sini.

.

[Code A06] 4D3N VIETNAM SHOPPING

Minimum pax : 10 person
Price : RM799 /person
Travel Period : January – December 2017

Vietnam

.

mekong

.

cu chi tunnel

.

Untuk pertanyaan, boleh PM di facebook atau pun whatsapp…

contact

.

” TRAVEL Is The HEALTHIEST ADDICTION “

signature

2 thoughts on “TRAVELLUTION – Pakej Percutian Eksklusif (Siri 4) Vietnam

    1. emie Post author

      memang barang boleh dapat harga murah kat sana kalau tau tempat-tempat nya.. Saya dah banyak kali pergi hinggakan kawan2 cak saya “balik kampung” :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: