Syok Melancong.Com

TRAVELLUTION – Pakej Percutian Eksklusif (Siri 3) Krabi & Phuket

TRAVELLUTION – Pakej Percutian Eksklusif (Siri 3) Krabi & Phuket

Di Manakah Letaknya Destinasi Percutian Krabi & Phuket Ini ?

Krabi & Phuket, kedua-duanya terletak dalam negara Thailand. Krabi, ibu kota Wilayah Krabi selatan Thailand, adalah sebuah bandar peranginan terletak berhampiran dengan pantai Andaman. Sementara Phuket pula merupakan salah satu daripada wilayah-wilayah selatan (changwat) Thailand dan ianya merupakan pulau terbesar di negara Thailand ini.

Krabi-.
Apakah Keistimewaan Yang Ada Di Krabi & Phuket ?

Di Krabi, dengan menaiki tangga ke puncak bukit, dapat melihat Kuil Tiger Cave iaitu laman Buddha dengan panorama pemandangan yang indah. Khao Kanab Nam, 2 bukit serong yang terbentuk daripada air, membentuk mercu tanda tempatan. Destinasi Laut Andaman seperti Phi Phi Islands yang boleh diakses dengan feri.
.
Phuket terdiri dari hutan hujan, pulau pergunungan di Laut Andaman, yang mempunyai beberapa pantai yang paling popular di Thailand, kebanyakannya terletak di sepanjang perairan jernih pantai barat. Pulau ini adalah rumah kepada banyak resort mewah tepi pantai, spa-spa dan restoran. Patong, bandar utama, mempunyai vibe yang lebih santai dan dipenuhi dengan kelab malam liar, bar dan disko.

.

Berapakah Harga Pakej Percutian Krabi & Phuket Ini ?

Travellution menawarkan Pakej Percutian 3 Hari 2 Malam Krabi & Phuket dengan harga yang sungguh menarik buat percutian anda! Ya, cuma RM1,069 seorang (Krabi) dan RM1,105 seorang (Phuket), anda boleh menikmati percutian ke Krabi & Phuket dengan selesa dan sangat berbaloi. Anda juga boleh survey tiket kapal terbang murah dengan klik di sini.

Jika anda ingin menikmati keindahan pantai serta air laut yang jernih untuk snorkelling, maka Krabi & Phuket lah destinasinya bagi tujuan island hopping anda. Destinasi ini juga adalah sangat sesuai bagi mereka yang ingin honeymoon.

.

[Code A04] 3D2N KRABI PREMIUM

Minimum pax : 2 person
Price : RM 1,069 /person
Travel Period : January – December 2017

Krabi

.

[Code A05] 3D2N PHUKET PREMIUM

Minimum pax : 2 person
Price : RM1,105 /person
Travel Period : January – December 2017

Phuket

.

Untuk pertanyaan serta itinery, boleh PM di facebook atau pun whatsapp…

contact

.

beach

” TRAVEL Is The HEALTHIEST ADDICTION “

signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: