Syok Melancong.Com

Pakej Percutian Eksklusif Travellution

Pakej Percutian Eksklusif Travellution

 

Assalamualaikum… Salam Sejahtera buat semua pembaca blog ini. Kali ini saya ingin memperkenalkan suatu nama baru iaitu Travellution.

Apakah yang dimaksudkan dengan Travellution ini?

 

logo-1

Travellution adalah nama singkatan bagi sebuah syarikat pelancongan bumiputera, AN NAJIHIN TRAVEL & TOURS SDN BHD. Travellution menawarkan servis pakej percutian muslim. CEO atau founder Travellution ini adalah Tuan Ikram Al Banjari yang beroperasi di ibu pejabatnya di Putra Heights. Beliau adalah seorang ahli perniagaan yang sangat berpengalaman dari berbagai jenis bidang perniagaan yang beliau jalankan dan sering kali dijemput dari berbagai organisasi untuk memberi ceramah tentang selok belok perniagaan.

CEO Travellution

Apa dia Pakej Percutian Travellution ?

Di TRAVELLUTION, kami hanya menyediakan ground arrangement dan TIDAK termasuk tiket kapal terbang. Ianya adalah bagi memudahkan anda memilih syarikat penerbangan yang anda suka serta tarikh kelapangan bagi percutian anda sendiri…

Travellution begitu menitikberatkan keselesaan pelanggan, makanan halal terjaga tanpa was-was serta harga pakej yang sangat berpatutan, sebanding dengan servis yang kami tawarkan supaya pelancong muslim tidak lagi perlu risau.
.

Saya selaku Business Associate di TRAVELLUTION bersedia untuk menjadi travel planner bagi merancang percutian anda dengan menawarkan pakej-pakej yang eksklusif lagi menarik untuk anda bersama keluarga atau bercuti bersama teman-teman mahu pun untuk ber’honeymoon’.

Anda nak kenali saya ? ok, kalau nak… sila klik sini…  ;-)

passion

Berapakah Bajet Bagi Pakej Percutian Travellution ?

Setakat ini, Travellution sedang menawarkan beberapa bentuk Pakej Percutian muslim yang eksklusif dengan harga yang sangat berpatutan, sesuai dengan keutamaan kami iaitu untuk memberi keselesaan kepada pelanggan.

Antara Pakej Percutian Travellution adalah Pakej Istanbul & Cappadocia, Lombok Exploration, Aceh Essential, Krabi Premium, Phuket Premium, Vietnam Shopping, Hong Kong Disneyland, Guangzhou, Beijing Beauty, Beijing & Shanghai, Beijing & Xian, New Zealand Wonder (coach/self drive), juga pakej cuti-cuti malaysia..Kota Kinabalu Free & Easy serta Semporna Free & Easy. Untuk mendapatkan harga bagi setiap pakej, sila klik di link destinasi di bawah.

Beberapa pakej lain lagi akan menyusul kemudian seperti Langkawi, Kuching, USS Singapore, Australia, Maldives dan lain-lain lagi…

.

Pakej Percutian Travellution

-> ( Siri 1 ) – Istanbul & Cappadocia
-> ( Siri 2 ) – Lombok & Aceh
-> ( Siri 3 ) – Krabi & Phuket Premium
-> ( Siri 4 ) – Vietnam Shopping
-> ( Siri 5 ) – Hong Kong Disneyland
-> ( Siri 6 ) – Ghuangzhou Shopping
-> ( Siri 7 ) – Beijing – Shanghai – Xian
-> ( Siri 8 ) – New Zealand Wonder
-> ( Siri 9 ) – Kota Kinabalu & Semporna Free and Easy
-> ( Siri 10 ) – Pakej “Penyucian Jiwa” – Umrah Musim Sejuk 2016

.

Terbaru sekali, Travellution juga menawarkan Pakej “Penyucian Jiwa” iaitu Pakej Umrah Musim Sejuk yang mana pakej ini merupakan antara pakej yang paling mendapat sambutan hangat dari pelanggan kami.

.

Salam Travel,

Hjh Emie,
Business Associate Travellution.
016-9964515 / 010-7710949

.

Travel lah dengan Travellution...

Travel lah dengan Travellution…

.

TRAVELLING…
It leaves you SPEECHLESS,
Then turns you into a STORYTELLER.

TAKE VACATIONS
GO AS MANY PLACES AS YOU CAN
YOU CAN ALWAYS MAKE MONEY BUT…
YOU CAN’T ALWAYS MAKE MEMORIES

.

Travelling

.

Untuk pertanyaan, boleh PM di facebook atau pun whatsapp…

contact

..

.

” TRAVEL Is The HEALTHIEST ADDICTION “

signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: