Syok Melancong.Com

Cara Atasi Rasa Kebas Kaki Dalam Penerbangan Atau Bas

Ketika kita pergi melancong, ada kalanya perjalanan untuk percutian itu adalah terlalu panjang dan kita harus duduk terlalu lama di kerusi sama ada kerusi kapal terbang atau pun bas. Hinggakan kaki terasa kebas-kebas. Saya sendiri sudah experience 2 kali perjalanan yang amat panjang ini iaitu ketika bercuti ke Turki dan juga ke London yang melebihi dari 10 jam. Kedua-duanya adalah ‘direct flight’ MAS.

 

Di sini, saya nak sharekan salah satu cara untuk mengatasi dari rasa kebas kaki ini. Saya perkenalkan stokin ajaib vken, yang mana fungsi utama stokin kesihatan ini adalah untuk melancarkan perjalanan darah ke seluruh badan. Stokin ini tidak berbau kerana ia adalah anti-bakteria. Boleh baca info mengenai stokin vken ini di sini .

stokin vken

 

Stokin vken ini amat berguna ketika pergi melancong keluar negara di musim winter kerana kaki kita akan begitu senang sekali untuk merasa kebas oleh kerana cuaca yang teramat sejuk.

Minggu lepas, ada seorang kawan saya yang baru pulang bercuti dari Melbourne dan mengatakan cuaca di sana teramat sejuk ketika ini. Beliau amat bersyukur kerana telah membeli stokin vken ini yang mana ianya begitu berguna dan amat membantu mengatasi rasa kebas di kaki. dan juga masalah gout yang dialami.

 

flight

 

Jika anda berminat untuk mendapatkan stokin ajaib ini, bolehlah membuat tempahan di sini.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: